آموزش طرز تهیه جوجه چینی
جوجه چینی جزو غذاهای لذیذی است که می توانید با گوشت مرغ در منزل تهیه نمایید. جوجه چینی را می توان به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا سرو کرد. این غذای خوشمزه در دسته بندی غذاهای سوخاری قرار می گیرد که امروزه به خاطر طعم خوبشان طرفداران بسیار زیادی دارند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر جوجه چینی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه جوجه چینی در ادامه با مجله جشن عروسی همراه باشید.
مواد لازم
سینه مرغ ۲ عدد
ماءالشعیر کلاسیک ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
لیمو ترش ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ½ لیوان
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آرد گندم به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه جوجه چینی
برای تهیه سس جوجه چینی ابتدا شیر را روی حرارت قرار می دهیم تا ولرم شود، سپس خمیر مایه فوری را به شیر ولرم اضافه می کنیم. بعد از آن زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده های تخم مرغ را آنقدر با همزن بزنید که کف کند.
توجه داشته باشید که سفیده تخم مرغ را باید در حدی بزنیم که وقتی کاسه حاوی سفیدها را بر گرداندیم، سفیده از کاسه نریزد. سپس زرده تخم مرغ را به همراه ماءالشعیر کلاسیک به سفیده اضافه نموده و خوب مخلوط می کنیم. پس از اینکه تخم مرغ و ماءالشعیر یکدست شدند، مخلوط شیر و مایه خمیر و بکینگ پودر را نیز اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در مرحله بعد باید کم کم آرد گندم را اضافه کنیم. به حدی آرد به مواد اضافه کنید که غلظت سس به اندازه ماست باشد. پس از اینکه سس جوجه چینی آماده شد کمی نمک و فلفل سیاه به آن می زنیم و برای مدت حداقل یک ساعت آن را در یخچال قرار می دهیم. در ادامه سینه های مرغ را به صورت یک اندازه به شکل رشته هایی به عرض ۱ تا ۲ سانتی متر و طول ۳ تا ۴ سانتی متر برش می زنیم.
برای طعم دار کردن مرغ آن را درون یک کاسه بزرگ ریخته سپس پیاز را خرد می کنیم و به همراه آب لیمو ترش، نمک، فلفل سیاه و کمی روغن مایع به مرغ اضافه می کنیم. مواد را برای مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خوب طعم دار شود. پس از اینکه سس حدود ۱ ساعت در یخچال ماند ، آن را از یخچال خارج می کنیم. در یک تابه مناسب مقداری روغن ریخته، تکه های مرغ را داخل سس می زنیم و درون تابه می اندازیم تا خوب سرخ شوند. حرارت زیر تابه باید کم باشد تا جوجه ها مغز پخت شوند و سوخاری روی آن نسوزد.
در پایان جوجه ها را به همراه سس دلخواه میل نمایید. در کنار جوجه چینی می توانید مقداری سیب زمینی سرخ کرده هم درست کنید.
- ۹۷/۰۳/۱۱