آبمیوه طبیعی
آبمیوه یا به فارسی خوشاب مایعی است که بطور طبیعی از میوه یا سبزیجات تهیه میشود. آبمیوه از فشردن میوه و سبزیجات یا خیساندن آن بدون استفاده از حرارت تهیه میشود. مثلاً آب پرتقال از عصاره پرتقال تهیه شده است. آبمیوه را در حین مراسم از میوه و سبزیجات تازه با کمک دستگاههای آبمیوه گیری تهیه می نمایند . معمولاً فیبر یا تفاله میوه، از آب آن جداست؛ ولی گاهی آب پرتقال تازه بهمراه تفاله آن در بازار عرضه میشود. آبمیوه گاهی بصورت غلیظ، گاهی بصورت منجمد تهیه میشود و گاهی نیز مصرفکننده باید کمی آب، به آبمیوه بیفزاید تا غلظت طبیعی خود را بازیابد. پر مصرفترین انواع آبمیوه شامل، آب سیب، پرتقال، گریپ فروت، آناناس، گوجه فرنگی، انبه، هویج، انگور میباشند. امروزه مردم ترجیح میدهند آب تعداد متنوعی از میوهها را با یکدیگر ترکیب نموده و مصرف نمایند. امروزه فروش آبمیوه ای که فقط از یک میوه تهیه شود بسیار کمتر از آبمیوهای میباشد که از ترکیب چند میوه تهیه شدهاست. در تولید آب میوه برای افزایش قوام و نیز خواص تغذیه ای و بهبود احساس دهانی و طعم از استابیلایزرها استفاده میشود.
پذیرایی آبمیوه طبیعی در مجالس بسیار مرسوم شده است. پذیرایی آبمیوه طبیعی در مجالس همراه با نوشیدنی هایی همچون آیس کافی و موهیتو در گیلاس های شیشه ای انجام می شود. پذیرایی آبمیوه طبیعی معمولا بصورت گردشی روی سینی توسط مهمانداران صورت میگیرد.
تنوع پذیرایی آبمیوه ها معمولا از ۳ مدل ۵ مدل تا ۸ مدل و حتی ۱۲ مدل در انواع منوهای پذیرایی تشریفات عروسی مختلف مشاهده میشوند. که این تنوع حتما شامل آب هندوانه آب طالبی در تابستان و آب پرتقال و آب انگور و آب انار در زمستان می باشد. و شیر موز , آب هویج و موهیتو و آیس کافی در همه سال در منوی پذیرایی آبمیوه طبیعی موجود می باشد.
قیمت منوی پذیرایی آبمیوه طبیعی مجالس
قیمت پذیرایی آبمیوه به موارد زیر بستگی دارد.
۱- تهیه آبمیوه در محل و تازه بود آبمیوه یا خرید آبمیوه آماده بسته بندی
۲- وجود دکور جویس بار و یا تهیه در پشت کار
۳- حضور بار تندر حرفه ای و تولید آبمیوه طبیعی با کیفیت با منوی درخواستی مهمان
۴- نوع سرویس گیلاس های پذیرایی و شستشوی بی لکه و خشک بودن گیلاس ها هنگام سرو
قیمت منوی پذیرایی آبمیوه بیشتر از تنوع در تعداد به کیفیت آبمیوه و کیفیت مهمانداری و کلاس پذیرایی بستگی دارد. این منو برای پذیرایی از حداقل ۲۰۰ نفر مهمان بدون محدودیت در دفعات استفاده مهمان ها (سرو بدون محدودیت زمانی و تعداد سرو) برای هر نفر مبلغی ما بین ۸ تا ۲۵ هزار تومن خواهد بود.
- ۹۷/۰۳/۱۱