عروسی

مرجع اصلی و راهنمای برگزاری مراسم عروسی

عروسی

مرجع اصلی و راهنمای برگزاری مراسم عروسی

مجله جشن عروسی مرجع اصلی و راهنمای برگزاری مراسم عروسی و هر آنچه برای یک عروسی زیبا و شیک نیاز دارید ، بهترین آرایشگاه ها ، لباس عروس ، آتلیه ها ، تشریفات ، تالارهای عروسی و ...

  • ۰
  • ۰

آموزش طرز تهیه میگو سوخاری

میگو سوخاری یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار است. این غذا با دیگر غذاهای سوخاری مانند مرغ سوخاری و قارچ سوخاری کمی متفاوت تر است و به عنوان یک غذای دریایی محسوب می شود. در این مقاله از مجله عروسی بهترین روش طرز تهیه میگو سوخاری در منزل را برای عروس خانوم ها آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۶ نفر میگو سوخاری تهیه نمایید.

مواد لازم برای تهیه میگو سوخاری

میگو ۱ کیلوگرم
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
سیر ۵ حبه
آرد سفید ۱ لیوان
آرد سوخاری ۱ لیوان
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم

طرز تهیه میگو سوخاری

اول میگوها را تمیز می کنیم، پوست آنها را کنده، می شوییم و درون یک ظرف مناسب می ریزیم. جهت طعم دار کردن میگوها، آبلیمو را به همراه مقداری نمک و فلفل به آنها اضافه می کنیم. سپس سیرها را رنده کرده و به میگو ها اضافه می نماییم.

مواد را خوب مخلوط کرده طوری که مواد به تمام قسمت های میگوها برسد. سپس یک سلفون روی ظرفش می کشیم و آن را برای مدت ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مواد طعم دهنده جذب میگوها شده و میگو ها خوش طعم شوند.

پس از اینکه میگو ها طعم دار شدند آنها را از یخچال خارج می کنیم. حالا درون ۳ کاسه مجزا آرد سفید ، آرد سوخاری و تخم مرغ را می ریزیم. تخم مرغ را کمی هم می زنیم تا یکدست شود.

یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم. به مقدار لازم روغن داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود، سپس میگو ها را به ترتیب در آرد سفید، تخم مرغ و آرد سوخاری می زنیم و در تابه می اندازیم تا سرخ شوند. پس از اینکه میگوها طلایی شدند آنها را از روغن خارج کرده و روی یک صافی فلزی قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شده و میگو سوخاری ها ترد و خوشمزه شوند. به همین ترتیب تمام میگوها را سوخاری می کنیم.

میگوهای سرخ شده را درون بشقاب بریزید و همراه با چاشنی و سس دلخواه، سیب زمینی سرخ کرده، سالاد سبزیجات و … سرو نمایید.

چند نکته:

– میگو ها را به مقدار بسیار کم در آرد سفید بزنید.

– می توانید درون آرد سوخاری از ادویه های دلخواه مانند دارچین و کمی جعفری خرد شده نیز استفاده کنید.

– در مدت زمان سرخ شدن، میگو ها باید در روغن شناور باشند.

– میگوها را زیاد سرخ نکنید تا ترد و پفکی باشند.

  • ۹۷/۰۱/۰۶
  • جشن عروسی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی